Vodolija-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Morate da menjate posao, okolinu, lokal ukoliko imate radnju, firmu, sve je na kraju i sve mora iznova. Imaćete saradnju sa vatrenim znakovima, posebno sa Ovnom, Strelcem, Lavom. Saradnja sa velikim firmama, biće od koristi za dalji rad i uvećanje novca. Ne treba da ulažate u poslove nekretnina ili berza. Opet aspekat kaže sačekajte i od narednog perioda biće boljih mogućnosti za ostvarenje planova.Vodolije koje se bave javnim poslom ili politikom, ne bi trebali da srljaju u nove poslove jer mogu da dožive gubitak.

LJUBAV: Pored svega što se dešava ako ste neraspoloženi ili nervozni vi jednostavno nemate želju da budete sa nekim. Više volite svoj svet, samoću, duhovno učenje, yogu..Ovan vam je intrigantan, nedostižan ali vas pomalo iritira. Možda je najbolje da se vežete za drugu Vodoliju ili zemljani znak Bik, Devica, Lav iako ste dosta različiti. Oni koji su u braku imaju fizičko odvajanje od partnera ili nerazumavanje. Potreban vam je prijatelj koji će vas pomiriti i unaprediti vaš ljubavni život.

ZDRAVLJE: Dosta dobar period za one koji već imaju prirodno dobro zdravlje, dok će oni koji su imali problem sa pritiskom ili kičmom ponovo osetiti tegobe.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika