Vaga-Mesečni horoskop za februar 2021.

Ljubav

Hajmo redom…realno gledano vaši bračni odnosi I duže emotivne veze ne funkcionišu baš tako loše u prvoj dekadi februara. Druga je stvar što je kod vas lično primetno neko nezadovoljstvo. Krivac može biti druga strana, ali to možete biti I vi. Biće par pucajućih I napetih momenata koji bi se prvenstveno mogli rešiti kroz spavaću sobu, ali bi pomoglo I to da vi I voljena osoba spustite loptu I malo više se prilagodite jedno drugom. Topao savet bi za zauzete Vage bio da tokom ovog perioda ne traže utehu, bilo kroz komunikaciju sa strane, bilo kroz neka hm…konkretnija dešavanja, jer je više nego moguće da partner to odmah nanjuši I razotkrije vas. Druga I treća dekada meseca I nisu toliko loše, mada je sigurno da će postojati par momenata kada opet može doći do konfrontacije, a ovo bi isključivo bilo iz razloga što će voljena osoba vrlo negativno reagovati na vaše flertovanje I šarmiranje drugih pripadnika suprotnog pola. Oni koji su slobodni imaju razloga za radovanje, jer je pred vama period sa mnogo prilika za emotivno ostvarenje. Prva dekada je malo problematična, jer više ukazuje da će nešto u šta se možete upetljati ostati samo na nivou prolazne, neobavezne veze. Prelazak vaše vladarke Venere u znak Vodolije I vaše polje ljubavi aktiviraće vas kao da ste u struju uključeni. Za one mlađe, željne mešavine provoda I ljubavnih dešavanja ovo će biti odličan period. Čak će dobro proći I oni pripadnici znaka koji su spremni da se ozbiljnije obavežu. Osoba baš po vašoj meri koju ste dugo čekali za pravi početak ljubavnog odnosa.

Posao

Ceo ovaj mesec Vagama pruža priliku da urade mnogo značajnije stvari u odnosu na januar. U prvoj dekadi ćete imati potrebnu stabilnost za rešavanje pitanja sa poslovnim saradnicima, a ostatak meseca će vam doneti željeni pokret I mogućnosti za napredovanje. Mozak će vam u većem delu perioda raditi sto na sat, kreativna rešenja I ideje uspećete da uklopite u posao koji trenutno obavljate, pa nije ni čudo što će vas nadređeni u ovom periodu primetiti I memorisati za unapređenje, promenu pozicije ili neku vrstu finansijske nagrade. Imate velike mogućnosti I za pokretanje novih saradnji, ali obratite pažnju na konkurente jer se možete angažovati oko istog poslovnog klijenta I brzina razmišljanja I delovanja će odlučiti ko će odneti pobedu. Tokom februara je moguć veći broj poslovnih putovanja, a neka od njih vas mogu odvesti I van granica zemlje. Materijalnim segmentom ćete biti u velikoj meri zadovoljni, I jedino na šta bi trebalo obratiti pažnju jeste sklonost ka trošenju I zanemarivanju postojećih obaveza, računa.

Zdravlje

Moraćete više da povedete računa o načinu ishrane, jer postoji mogućnost alergije na hranu, zastoja u varenju, opstipacije. Tokom ovog perioda Vage su podložne respiratornim infekcijama I virusima, što bi moglo biti praćeno dosta visokom temperaturom. Starijoj populaciji problemi sa kičmom, krstima.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Pozovi Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €