Škorpija-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Previše planova i ambicije mogu da dovedu do konfuzije i nestabilnosti. Sada ste u periodu tokom meseca da napravite značajnu promenu. Ceo mesec je aktuelan i ono što je važno da postavite jasne ciljeve. Vodolija će biti pravi partner za saradnju isto tako za put ili saradnju iz inostranstva. Saturn koji se nalazi u znaku Jarac pojačava autoritet pa ćete biti u situaciji da doneste važne odluke za druge. Osoba rođena u znaku Strelac je dobra za povezivanje sa inostranstvom, dok Jarac može da vam pomogne oko organizacije ili reorganizacije posla.

LJUBAV: Iz vas zrači jedna pozitivna seksipilna energija. Treba vam jaka i snažna emocija prožeta ljubomorom, tajnom, istraživanjem. Ipak će osoba u znaku Ribe biti pravi partner. Jarac je dobar za seksualni život, dok će vas Vaga i Devica uvlačiti u brak ili zajednicu. Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati sredinom meseca nepoverenje partnera ali već pred kraj stanje se stabilizuje. Imate snažnu volju da ubedite partnera u iskrenu ljubav koju pružate.

ZDRAVLJE: Mars u Vodoliji pojačava energiju već snažne Škorpije, pa će naboj emocija uvek izazvati nervozu, problem srca. Ovde se savetuje više sporta.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika