Astro centar

PETRUS APOKALIPSUS – PETAR OD RIMA

Papa za koga proročanstvo kaže: ‘U poslednjem progonu svete Rimske crkve vladaće Petar Rimski, koji će održavati svoje stado među mnogim nevoljama, posle kojih će grad na sedam brežuljaka biti uništen i strašni sudija će suditi ljudima…’
Katolička crkva, razumljivo, odbacuje ovo poslednje, po njih, crno proročanstvo svetog Malahija. Ali šta da radi sa jednom sličnom mističnom vizijom, koju je imao papa PIje X – po Malahiju, Ignis ardent – Žestoki oganj?
Godine 1909. za vreme jedne audijencije, Pije X se odjednom zaneo i sklopio oči. Kad se naglo prenuo, zajecao je: ‘Zastrašujuće je ono što sam upravo video. Hoću li to biti ja? Ili moj naslednik? Ono što je sigurno jeste, da će papa zatvoriti Rim, i napuštajući Vatikan hotaće preko mrtvih tela svojih sveštenika…’
Slicna slika pojavljuje se i kod Nostradamusa, u nekim proročanstvima samo sto se Malahijev strašni Sudac tamo naziva velikim Kraljem straha.
Treca fatimska tajna, koja je s kašnjenjem od punih četrdeset godina konacno obznanjena svetu, neverojatno liči na Malahijevo završno proročanstvo. U trecoj tajni se opisuje kako ‘biskup odeven u belo’ (najverojatnije papa) predvodi vernike prema strmoj planini, na kojoj stoji drveni krst. Pre nego što stignu do planine oni prolaze kroz razrušeni veliki grad i mole za duše poginulih. Na vrhu planine ‘biskup u belom’ kleči pred krsom i biva ubijen od strane vojnika koji u njega pucaju metke i strele. Na isti način umiru i ostali vernici. Dva anđela se pojavljuju kod krsta i blagosiljaju duše poginulih krvlju mučenika.
Vrlo je zanimljivo da sveti Malahije svog zadnjeg papu navodi bez rednog broja. Ta činjenica je izazvala različita nagađanja, pa neki čak smatraju da se možda neće raditi o istinskom papi, nego o nekome ko će uzurpirati tu poziciju.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK