Astro centar

NEPOSTOJANJE POGREŠNIH PROROČANSTAVA

Da je Mejer, kao što neki misle, nekako pogodio ili izmislio sve ove specifične proročanski tačne informacije, bilo bi logično pretpostaviti da postoji i mnogo veći korpus slučajno nastalih pogrešnih informacija. Na veliku žalost skeptika, nikakav ogroman korpus netačnih informacija jednostavno ne postoji. A to je lako i dokazati, budući da je većina do sada potvrđenih informacija probrana iz korpusa od dve hiljade stranica najranijih engleskih prevoda ‘Izveštaja o kontaktima’, koje je Mejer objavio prvobitno između 1975. i 1979., s dodatnim informacijama izvučenim iz kontakata tokom osamdesetih i devedesetih godina 20. veka. Valja napomenutai kako još uvek ima na hiljade stranica neprevedenih nemačkih tekstova i nekih neslužbenih engleskih prevoda koji sadrže dodatne, ved objavljene, proročanske informacije, a koje čekaju da budu pažljivo ispitane.
Šta to za nas znači? Čini se da Mejer i njegovi prijatelji vanzemaljci mogu predvideti, odnosno tačno izračunati rezultate posledičnih dela za koje znaju da potiču od čoveka i/ili prirode i svemira. I jasno su rekli da se određeni proređeni (neželjeni) događaji još uvek mogu izmeniti u pozitivnom smislu – ako čovečanstvo uvidi svoje pogreške i uloži dovoljno napora u ispravnom, pozitivnom smeru radi promene ishoda dogadaja koje je još uvek moguće promeniti.
U 215. kontaktu, poznatom kao Henokova proročanstva, poseban naglasak stavljen je na Ameriku i na vremena koje proživljavamo. Novije Mejerove napomene takođe su bile pune oštrih i sumomih upozorenja o trenutnoj američkoj Vladi i vodstvu, te o opasnosti da povedu svet u kataklizmu Trećeg svetskog rata. Obzirom na verodostojnost proročanstava Plejara još od 1975. godine, bilo bi mudro da ozbiljno razmislimo o njihovim upozorenjima za budućnost. Dakako, o svakoj zainteresovnoj osobi zavisi hoće li provesti potrebna istraživanja kako bi lično utvrdila tačnost i autentičnost Mejerovih kontakata. Ako je uistinu došlo do najvažnijeg događaja u ljudskoj istoriji – do kontakta između ljudi na Zemlji i vanzemaljaca – tada bismo morali uvideti da je taj kontakt manje bitan za NLO-e i za vanzemaljce, a više za nas i za naše preživljavanje u budućnosti.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK