Magija

Magija je korišćenje zlih sila i podnebeskih duhova da bi se postigao neki rezultat i uticalo na druge Ijude. Mag ili vrač koji čara i magija ne postiže čuda svojom voljom nego to rade demonska bića koja ispunjavaju njegove zapovesti. Veštac ili veštica kroz činodejstvo i čarobnjačke veštine pokreću zle duhove i demonske sile u pravcu koji im naznači. Magija nije plod sujeverja i ona zaista ima moć da preusmeri tok vašeg života i da ga pretvori u nešto što nikada ne biste ni pomislili da je moguće.

BELA i CRNA MAGIJA

Magijom energiju prirode stavljamo pod našu kontrolu i koristimo je da bi došli do određenog cilja. Ona predstavlja umetnost vladanja kosmičkom energijom. Crnom magijom se menja čovekova sudbina. Ona tu sudbinu čini lošijom. Njome se na najpogubniji način upravlja životima drugih ljudi. Bela magija pomaže i čuva od raznih opasnosti, a često se koristi za isceljenje. Princip delovanja magije je isti bez obzira da li se radi o crnoj ili beloj magiji. Razlika je samo u cilju koji se postiže. Usmerena magijska energija prvo ulazi u auru (eneregetsko polje), a onda se vremenom spušta na fizički plan i počinje telesno da se manifestuje.

Koji su simptomi CRNE MAGIJE?

Najčešći simptomi su poremećen san, košmari, gubitak apetita, gušenje, lupanje srca, uznemirenost, bezvoljnost, često povraćanje… Kod nekih ljudi se manifestuje kroz agresivnost, depresiju, vrtoglavicu, a ako je teži oblik magije javljaju se suicidne ideje. Ako se ovi simptomi javljaju u dužem vremenskom intervalu, možemo da posumnjamo da je osoba napadnuta magijom. Magijska snaga može da bude toliko jaka da dovede osobu na ivicu propasti, a u nekim situacijama može da izazove smrt. Javljaju se maleri, pehovi, sukobi sa okolinom. Ništa ne ide od ruke i šta god osoba počne da radi osuđeno je na neuspeh. Ovo su simptomi koji ukazuju na astralni napad.

Provera da li je osoba pod magijom vrši se na različite načine. Najčešće se koristi astrologija i tarot karte. Na osnovu analize planeta ili karata koje se otvore, vidimo da li u životu određene osobe postoji magijski uticaj.

Magija (magika, vračanje ili čaranje) je mistična vještina kojom se pomoć manipulacije sviješću i autosugestijom nastoji postići određene rezultate i steći natprirodne moći i sposobnosti, služeći se za tu svrhu uspostavljenim ritualima. Magijska praksa dotiče se i drugih ideoloških sustava poput religije, misticizma, okultizma i psihologije.

Muška osoba koja se bavi magijom naziva se čarobnjak, vještac ili vrač, a ženska vještica, čarobnica ili vračara.
Riječ „magija” ima korijene u grčkoj riječi mágos (μάγος), u pluralu mágoi, koja je označavala iranske religijske stručnjake (magi). Grčka riječ mágos prvi put se spominje u 6. stoljeću prije Krista.

Od grčkog pridjeva magikos (μαγικός) nastao je latinski izraz magicus, koji je dalje ušao u mnoge europske jezike.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €