Jarac-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Mars u drugom polju u znaku Vodolije Jarčevima daje ambiciju koju nisu imali. Moraćete ozbiljne poslove da prihvatite, nešto što nije lako raditi ali isto tako ćete imati šanse da razvije biznis i sve što je vama dugo godina trebalo. Druga polovina meseca je važna za kredite, pozajmice i ostale donacije. Vama će se posao proširiti u većim razmerama a pomoć možete da tražite od Lava ili Device.

LJUBAV: Venera u znaku Raka u sedmom polju braka daje da budete privlačni lepi zanimljivi suprotnom polu a vi ćete da ulepšavate sami sebe. Zanimljivo je da će bivša ljubav opet da se aktivira ali nećete zadugo biti zajedno. Novo poznanstvo ima jak uticaj na vas i osoba koja vam sledi može da bude i prava veza koja od leta daje brak. Udvaranje Device, Jarca, Strelca, Ribe i Vage. Oni koji su zauzeti brak ili veza, moraju da pokažu više razumevanja i da spuste loptu jer preterano kritizerstvo i zahtevnost može da bude pogubno za brak.

ZDRAVLJE: Jačajte imunitet prirodnim melemima, posebno Jarčevi koji su skloni gojenje. Rast šećera u krvi je izvestan a morate posetiti specijalistu zbog krvnog pritiska.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika