Devica-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Ambiciozan mesec na samom početku. Znate šta radite i na koji način treba da pokrenete posao. Osobe koje su nezaposlene mogu očekivati pomoć od prijatelja ili bivših saradnika. Veći novac vam stiže iz inostranstva. Imate pomoć osobe koja radi poslove finansija, trgovine, saobraćaj i turizam. Potrebno je da se aktivirate posle 14. u mesecu. Pazite pred kraj meseca da vas ne ponese ideja o brzoj zaradi. Vi ste tip koji mora sve svojim radom da zasluži.

LJUBAV: Devica uvek voli da na samom početku ima predstavu o svom emotivnom bilansu. Tako će biti i tokom meseca jer vam se otvara konačno put novog poznanastva ukoliko ste sami. Ovo je osoba koja može da zadovolji vaše kriterijume. Ta osoba ima stabilan posao, nekretninu i veoma je društvena. Neko ko u svakom momentu uliva sigurnost. Potrebno vam je da se oslonite na Blizanca,Vagu, Strelca ili osobe rođene u znaku Raka. Oni koji su u braku mogu imati problem zdravlja partnera ali se reševa sve do kraja meseca.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je osetljivo kroz creva i debelo crevo. Možete imati i nervozu želuca. Morate smiriti misli kako bi se stabilizovali i oporavili.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika