Blizanci-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Tokom meseca ćete imati želji da promenite sve što ste planirali ili želeli. Nećete se vraćati na staro, menjate ljude, saradnike, pa čak ste spremni i na promenu posla ako je tu bolji finansijski deo. Uglavnom sada je važno da sarađujete sa onima koji imaju otvoren um, ideje. Novac koji ste imali kao dug biće vraće a vama vaši dužnici vraćaju dugovanja do 20. u mesecu. Potrebna vam je saradnja sa vatrenim i vazdušnim znacima. Osoba rođena u znaku Vodolije može biti od velike koristi. Kraj meseca može biti značajan jer upravo ta Vodolija može da vam donese neočekivani uspeh i pomoć.

LJUBAV: Možete pokazati izvesnu ljubomoru, nepoverenje. Tražite stabilnost i odanost kod partnera mada, često grešite. Posebno osobe koje su u braku imaće problem šta dalje? Da li da ostanu ili da predaju papire za razvod. Nikako stabilizacija na emotivnom polju. Imali se poznanstvo koje ni sad ne umete ili ne možete da definišete. Osoba može biti iz druge države, stranac, strankinja ili neko ko je dugo živeo u inostranstvu pa se vratio. Slobodni će imati vezu sa Strelcem, Jarcem ili Škorpijom.

ZDRAVLJE: Veća napetost može stvoriti grčeve u nogama ili donjem delu kičme. Stres vam je najveći neprijatelj i njega morate postepeno da eliminišete.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika