Bik-Mesečni horoskop za jun 2020.godine

POSAO: Dolazi period koji je totalno nov i neponovljiv. Imaćete mesec od koga možete samo da očekujete najbolje. Promene su izvesne, mada ih vi ne volite ali moraćete da se otvorite i započnete život koji niste imali prilike pre da vodite. Saradnicu su pored vas i dalje, veruju u vaše sposobnosti i neće biti drugih koji su zamenljivi. Verujete Bikovima, Škorpiji, Devici, Ovnovima i Ribama. U ovom trenutku oni su vaši najbolji saradnici.Verujte sebi i kraj meseca je bolji za odlazak u inostranstvo ili saradnju sa zemljama regiona.

LJUBAV: Spremni ste da stavite u zaborav sve što je bilo i šta će biti je ono što predstavlja kamen temeljac za vas. Možete očekivati da vaš rejting poraste i zainteresovanost kod suprotnog pola, jer uvek plenite gde god da se nađete. Jun je mesec za nova poznanstva. Oni koji su zauzeti mogu da očekuju privrženost partnera ali isto tako stalnu potvrdu ljubavi. Uran koji je ušao u vaš znak daće vam strastnu vezu u prvoj polovini meseca, dok u drugoj morate da rešite stanje u braku koje je prilično poljuljano posebno pred kraj meseca kada Msrs krene u retrogradno kretanje.

ZDRAVLJE: Možete patiti od bolova u glavi, posebno ako ste metreopata. Krvni pritisak i način ishrane su akcenat na ovaj period.

Astro centar astrolozi telefonom 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

Nemačka

0,79 EUR*
Cena preko mobilnog zavisi od operatera.

Švajcarska

1 CHF

Austrija

0,87 EUR

Srbija

60 RSD

Hrvatska

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Eronet

1,85 KM

Švedska

7 SEK

Izaberite Astro centar savetnika